Mindscapes

Arta este un mijloc de comunicare cu sine și cu ceilalți. Putem folosi producţiile artistice, ale noastre sau ale altora, pentru a lărgi viziunea despre sine și despre realitate. Reamenajându-ne în mod conștient peisajele minții putem aduce un plus de echilibru şi mai multă seninătate în trăirea vieţii de fiecare zi.

“Picturile şi desenele pe care le-am numit Mindscapes („peisajele minţii”) interpretează vizual diferite concepte şi teme de viaţă. Uneori sunt rezultatul unor momente în care reflecţia personală pe o anume temă conduce la o imagine picturală, alteori apariţia în minte a unor forme şi culori declanşează reflecţii exprimate în registrul cuvintelor. Sunt create în primul rând pentru a însoţi exerciţiile meditative pe care le propun prin intermediul cărţilor.”

 

Dincolo de „ce vrea să spună autorul” şi de înţelegerile privitorului, se află spațiul libertăţii interioare în care distincţiile dispar, înţelegerea devine deplină, căutarea se aşează odată cu mintea liniştită. Este nevoie doar să privim, cu deschidere și curiozitate.

Next Post

Previous Post

© 2024 Arta schimbarii