Cărțile, meditațiile vizuale și picturile prezentate aici vă propun practici ludice şi creative ce susţin antrenarea atenţiei şi extinderea prezenţei conştiente. Ele împărtașesc din experiența personală și profesională (coach, facilitator dezvoltare personală, trainer în comunicare relațională, instructor de mindfulness) a Danielei Andreescu, oferind cunoaștere pe diverse teme de dezvoltare personală și mindfulness, inspirație pentru momentele de ezitare, exerciții practice utile în viața de zi cu zi pentru a reduce stresul și a susține seninătatea.

În acest site găsiți scurte prezentări ale carților Danielei (publicate la Editura Herald) : “The Gift of Now” (în engleză, pseudonim Danand, 2011), “Sub Pomul de scorțișoară. Meditații vizuale” (2012), “Cum traversezi un curcubeu. Ce faci când nu mai știi ce să faci” (2013), “Conversații cu tine. Relații și comunicare prin Metoda ESPERE” (2013, reeditare 2015), “Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viață” (2015), “Cum gătești realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici” (2016), precum și meditații vizuale, prezentări ale expozițiilor personale de pictură, participări la evenimente artistice .

În călătoria pe drumul de redescoperire a echilibrului interior, creațiile Danielei vă invită într-un univers al împrietenirii rațiunii cu emoțiile, problemelor cu soluțiile, faptelor cu imaginația.

Dincolo de cuvinte şi imagini, printre înţelesuri, emoţii și senzaţii, se intinde spaţiul de joc unde omul dă formă propriei existențe.

Cunoașterea de sine înseamnă re-cunoașterea libertății.

Breathe, Cherish life, Do good.