Evenimente

Soul Café – Artă și carte, 2014

Expoziție și discuții pe marginea cărților, Impact HUB Bucharest, 11 -27 iunie 2014

Soulscapes – Călătorie vizuală în peisajele sufletului, 2014

Expoziția a avut loc la Galeria KRONART din Brașov în noiembrie 2014.
Au fost expuse, în premieră, tablouri, grafică și texte poetice, lucrări incluse ulterior in volumul Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viață publicat de Editura Herald in 2015.

Impresii

Am călătorit astăzi printre peisaje ale sufletului meu şi m-am oglindit în „prezent”. Îţi mulţumesc pentru momentele de introspecţie pe care mi le-ai dăruit azi şi pentru scufundarea în culorile atât de vii ale sufletelor noastre.

(Anca B.)

Tablourile Danielei fac legătură între cer şi pământ, te poartă în lumi noi şi nebănuite, ca să descoperi că le ştiai deja doar le uitasei. Ce frumoasă e bucuria regăsirii!

(Dana C.)

Mulţumesc, Daniela, pentru călătoria într-o lume fascinantă a culorilor pline de emoţie şi bucurie. Acum, după ce am vizitat expoziţia, mă simt ca un curcubeu.

(Lara)

Niciodată până acum nu reuşisem să văd atât de multe într-un tablou, nici nu ştiam ce poartă minunată către alte lumi pot fi picturile!

(Simona B.)

Sonoritățile tăcerii, 2015

Spectacol de muzică (Prof. Matei Georgescu, pian) și poezie (Daniela Andreescu, lectură din Sub Pomul de scorțișoară), 15 octombrie 2015, Sala Studio a Universității Spiru Haret, București.

Cum gătim realitatea, 2017

Imagini de la pregătirea expoziției personale de pictură Cum gătim realitatea, Galeria KRONART, mai 2017, Brașov, ocazionată de lansarea cărții cu același titlu publicată la Editura Herald.

Previous Post

© 2024 Arta schimbarii