DanAnd_blue

Programele de coaching, dezvoltare umană şi mindfulness pe care Daniela Andreescu le-a elaborat și susținut de-a lungul timpului – multe dintre ele regăsindu-se în cărțile sale -, împreună cu picturile, meditațiile vizuale și scrierile sale, oferă cunoaștere, sprijin și inspirație celor care doresc să avanseze pe calea împlinirii personale şi profesionale cu mai puţin stres şi mai multă seninătate.

După experienţa a 30 de ani de carieră într-un mediu instituţional, în 2008 Daniela a inceput un proces de schimbare radicală. Pașind în sfera dezvoltării personale şi a coachingului, s-a format ca şi coach (ACC-ICF) în cadrul Școlii de coaching Metasysteme sub îndrumarea lui Alain Cardon (MCC-ICF), este primul trainer în comunicare şi relaţii interpersonale prin Metoda ESPERE® din România certificat de Institutul ESPERE International Paris.

Din 2002 a urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale şi terapiilor alternative, a participat la conferinţe şi seminarii internaţionale dedicate practicilor contemplative şi cercetărilor din domeniul ştiinţelor cognitive în Brazilia, Franţa, Italia, Norvegia, Olanda, SUA.

Daniela a început studiul şi practica mindfulness în 1996 şi a beneficiat de îndrumarea mai multor instructori şi maeştri în Franţa, Italia, India și Nepal.

A fost membră a International Coach Federation, Neuroleadership Institute, membru fondator al Asociatiei Române pentru Coaching, este membră a Institut ESPERE International.

Experienţă profesională a Danielei, în cei zece ani de activitate în noua profesie, include peste 3.000 de ore de coaching și facilitare pentru dezvoltare personală, crearea şi susţinerea de cursuri sau ateliere destinate publicului larg şi pentru clienţi din mediul de business. A colaborat cu firme și organizații precum Human Invest, World Vision Romania, IKEA, Impact HUB, Accenture, Verita International School, Fundaţia Calea Victoriei, Centrul Seeds for Happiness.

Cărțile, meditațiile vizuale și picturile Danielei împărtașesc din experiența ei profesională și personală, oferind cunoaștere pe diverse teme de mindfulness și dezvoltare personală, inspirație pentru momentele de ezitare, exerciții practice utile în viața de zi cu zi pentru a reduce stresul și a susține seninătatea.

Daniela Andreescu s-a retras din viața publică în 2018 pentru a-și dedica timpul și energia familiei.